Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/elevadoh/public_html/cikkgyujtemeny.hu/wp-content/plugins/register-plus/register-plus.php:1) in /home/elevadoh/public_html/cikkgyujtemeny.hu/wp-content/plugins/stop-spammer-registrations-plugin/stop-spammer-registrations.php on line 94
 Cikkgyűjtemény, cikk beküldés » Hogyan készítsünk liszt nélkül gesztenyetortát?

Cikkgyűjtemény, cikk beküldés

Ahol Ön írja a cikkeket. Népszerűsítse honlapját, rendezvényét, szolgáltatását ingyen!
ginfo('description'); ?>



Hogyan készítsünk liszt nélkül gesztenyetortát?

Szerző: papp, 2011. április 14. csütörtök @ 17:54


gesztenye torta 1.wmv

Hozzávalók:
Tésztához:
25 dkg gesztenyemassza,
1 cs vaniliás cukor
8 tojás,
3 dkg reszelt csokoládé
10 dkg cukor.
Krémhez:
20 dkg gesztenyemassza,
2 ek. rum,
fél l tejszín,
5 dkg porcukor
10 dkg étcsokoládé
Csokimázhoz:
2 ek. kakaó,
2 ek. porcukor,
3 ek. tej,
3 ek. margarin.

Elkészítés:
A tojások sárgáját a kristálycukorral, a vaníliás cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a gesztenyemasszát, és végül a reszelt csokoládét, jól kihabarjuk, majd óvatosan összedolgozzuk a tojásfehérjékből vert kemény habbal. Hatfelé osztjuk, s kizsírozott, kilisztezett sütőlemezen egyenként kisütjük a kb. 23 cm átmérőjű, kerek lapokat.

A krémhez kikeverjük a gesztenyét rummal, a kemény habbá vert tejszínnel és a porcukorral. Az étcsokoládét felfőzzük 3-4 evőkanál vízzel, pici rummal ízesítjük, meglocsoljuk a tortalapokat, majd megtöltjük a gesztenyés krémmel, és fél napra jégbe hűtjük. A mázhoz krémessé főzzük a kakaót, a porcukrot és a tejet,
majd ha langyosra hűlt, elkeverjük benne a margarint. Tortára öntjük.
Macerás, de isteni.

A folytatást a következő oldalon tekintheti meg: http://www.tutireceptek.hu/gesztenyetorta-liszt-nelkuli

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)


Kapcsolódó videók:

Pillanat...





Szóljon hozzá!



Vezérlőpult


Társoldalunk


Címkék