Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/elevadoh/public_html/cikkgyujtemeny.hu/wp-content/plugins/register-plus/register-plus.php:1) in /home/elevadoh/public_html/cikkgyujtemeny.hu/wp-content/plugins/stop-spammer-registrations-plugin/stop-spammer-registrations.php on line 94
 Cikkgyűjtemény, cikk beküldés » Hogyan hóditsuk meg a kiszemelt férfit?

Cikkgyűjtemény, cikk beküldés

Ahol Ön írja a cikkeket. Népszerűsítse honlapját, rendezvényét, szolgáltatását ingyen!
ginfo('description'); ?>Hogyan hóditsuk meg a kiszemelt férfit?

Szerző: kiss, 2011. április 6. szerda @ 14:57


Az első pillantás bizony nagyon fontos. Bár egy kapcsolatban szerencsére még a férfiaknak sem a külső a legfontosabb, mégis ez az egy pillanat dönt az esetek legnagyobb részében. Ilyenkor szinte észrevétlenül mérnek végig és döntik el, hogy érdekled-e őket a továbbiakban. Most megosztjuk veled, hogy a pasik mit figyelnek meg leginkább rajtad. Bár a legtöbben ugyanazt nézik meg, viszont nem mindegy milyen sorrendben.

Mellek – 47 %

Igen, a férfiaknak majdnem a fele bizony a szembejövő hölgyek mellét nézi meg először. Ez náluk teljesen ösztönös dolog, ugyanis a nagy mellek a nőiességet szimbolizálják, és a fajfenntartás ösztönét ébresztik fel a férfiakban. Mivel pontosan erre vannak beprogramozva, valószínűleg ez a testrészünk az, ami a legkellemesebb érzéseket adja számukra. Egy gyors pillantással azonnal el tudják dönteni, hogy a dolog tetszik-e nekik vagy nem, és ez határozza meg, hogyan néznek tovább.

A legtöbb férfi a természetességet szereti, bár lehet, hogy elsőre nem ez alapján dönt. Ha szeretnéd finoman kiemelni formáidat, jól válogasd meg a ruháidat. Például egy jó melltartó, és egy szűkebb szabású V-nyakú poló máris vonzza a tekinteteket, csak egy dologra vigyázz, nehogy kiess belőle, mert az inkább taszító, mint vonzó. Esetleg kiegészítőkkel is hasonló hatást érhetsz el, mint egy hosszú nyaklánc vagy egy bross.

Csípő, fenék – 33 %

Akik nem először néznek erre a testrészedre, azok biztosan második tekintetre tévednek ide, közvetlenül a dekoltázsod után. Itt kizárólag a matematika dönt, mégpedig az a bizonyos 60-90-es érték. Persze nem fognak egy mérőszalaggal neked ugrani, ahogy meglátnak, de biztos lehetsz benne, hogy amikor egy férfi végigmér, előveszi azt a különleges képességét, hogy egyetlen pillanat alatt meg tudja állapítani, hogy nálad megvan-e ez az arány. Ha igen, akkor biztos lehetsz benne, hogy sikered lesz.

Akár megvan az arány, akár nem, mindenképpen figyelj oda rá, hogy ne hordj lógós ruhákat, bő nadrágokat, mert az eltakarja az alakod. Egy jól szabott farmer, egy nem túl hosszú csinos felsővel biztos, hogy odavonzza a tekinteteket, nem csak a miniszoknya és a csípőnaciból kilógó tanga lehet érdekes egy férfi szemében.

A folytatást a következő oldalon tekintheti meg: http://www.wellnesscafe.hu/szex-szerelem/2011-2/igy-hoditsd-meg-a-kiszemelt-pasit

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (1 vote cast)
Hogyan hóditsuk meg a kiszemelt férfit?, 3.0 out of 5 based on 1 rating

Mások ezt keresik:

hogyan hoditsam meg a ferfit hogyan hoditsam meg egy férfit trükok Kapcsolódó videók:

Pillanat...

Szóljon hozzá!Vezérlőpult


Társoldalunk


Címkék