Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/elevadoh/public_html/cikkgyujtemeny.hu/wp-content/plugins/register-plus/register-plus.php:1) in /home/elevadoh/public_html/cikkgyujtemeny.hu/wp-content/plugins/stop-spammer-registrations-plugin/stop-spammer-registrations.php on line 94
 Cikkgyűjtemény, cikk beküldés » A tyúkhúr gyógyhatása

Cikkgyűjtemény, cikk beküldés

Ahol Ön írja a cikkeket. Népszerűsítse honlapját, rendezvényét, szolgáltatását ingyen!
ginfo('description'); ?>A tyúkhúr gyógyhatása

Szerző: kovacs, 2011. április 1. péntek @ 18:12


A tyúkhúrt sokan csak gyomnövénynek vagy gaznak tartják, pedig ennek a növénynek figyelemre méltó gyógyító hatásai vannak., sok betegséget megelőzhetünk vagy kúrálhatunk vele hatékonyan. Szinte mindenhol megtalálható, áprilistól  a fyagyokig virágzik, nem nehéz megtalálni bármely veteményes kertben és árokparton.A szegfűfélék családjáoz tartozik.Kicsiny, nedvdús növény,felálló szárral,tojásdad levelei szembenállók,
Vegetáriánus saláta: csicsóka és tyúkhúr

SEGÍT:  görcsök,arritmia,neurózis, gyomorfekély, golyva esetén. Segítségével gyorsan elmúlnak a furunculusok és az ekzémák.Használják hashajtóként, vízhajtóként, izületi gyulladásoknál,köszvénynél, reumánál, sőt a diabeteseknél nélkülözhetetlen ez a zöldféle. Ha álmatlanságtól, elhízástól, szemgyulladástól szenved valaki, szintén jól jöhet ez a szerény kis növény. Alacsonyan tartja a vércukorszintet és szabályozza az endokrinrendszer működését.Javítja az általános anyagcserét. Szaponoint tartalmaz, ezért nagy mennyiségben fogyasztva egyeseknél hasmenést okozhat.Tisztító hatása miatt azonban eltávolítja a mérgeket, normalizálja a máj és későbbiekben a többi belső szervünk működését ( a láncreakció miatt). Rendkívül nagy a bioenergetikai szintje !
A mai napi zöldturmixunkat a következőkből készítettem: tyúkhúr, alma, banán, narancs, gyömbér, kotányi fűszerkevék, vagy fahéj, és víz.
A folytatást a következő oldalon tekintheti meg: http://nyersetelekerikatol.blogspot.com/2011/03/tyukhur.html
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Mások ezt keresik:

thuydtt@lamdong gov vn loc:HU tuenht@lamdong gov vn loc:HU mail picarra pa gov br loc:HU nguyenductinh@hanam gov vn loc:HU tyukhurtea pttthuy@lamdong gov vn loc:HU mail araucaria pr gov br loc:HU longtn@lamdong gov vn loc:HU lethibichnhien@hanam gov vn loc:HU tuongtq@lamdong gov vn loc:HU Kapcsolódó videók:

Pillanat...

Szóljon hozzá!Vezérlőpult


Társoldalunk


Címkék